Oasis-bror: Nervøs for at miste børnene

lørdag d. 6. juli 2013 kl: 9. 04 Af: Ritzau Fokus
 

Liam Gallagher tog det roligt med sprutten under årets Glastonbury Festival. Han havde nemlig familien med. Foto: Scanpix, Reuters, PETER MOSIMANN

Liam Gallagher og Nicole Appleton slås i retten efter utroskab

Liam Gallagher tog det roligt med sprutten under årets Glastonbury Festival. Han havde nemlig familien med.

Samtlige 135.000 billetter blev udsolgt på en time og 40 minutter til årets Glastonbury Festival i Sydengland.

Om det voldsomme billetsalg skyldtes Liam Gallaghers optræden med post-Oasis-bandet Beady Eye vides ikke, men de åbnede under alle omstændigheder festivalen fredag.

Og mens publikum og anmeldere var begejstrede over Gallaghers koncert, var hovedpersonen selv en anelse mere afdæmpet, end han plejer at være. Han havde nemlig familien med på slæb.

– Jeg kunne ikke have overnattet på festivalen. Jeg ville sikkert være blevet seriøst smadret og have efterladt mine børn eller noget. Jeg har ikke lyst til at vågne op og begynde at børste tænder i øl igen, siger han til Female First.

Oasis: Genforening i sigte?

Både konen Nicole Appleton og deres børn Gene, Lennon og Molly er nok fint tilfredse med, at rockfar ikke valgte at slå et telt op på festivalpladsen. Men familielivet har nu ikke forhindret den kontroversielle Gallagher i at drage på en mindre turné med bandet til efteråret.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu