Oasis forsanger skiftede kokain ud med sko

mandag d. 15. juli 2013 kl: 14. 17 Af: Ritzau Fokus
 

Noel Gallagher elsker Adidas-sko. Foto: Polfoto / POLFOTO

Oasis forsangeren Noel Gallagher erstattede kokain-afhængighed med besættelse af Adidas sko.

Når Oasis-guitaristen, Noel Gallagher, mangler et fix, så er det ikke kokain, han længere tyr til. I stedet er forsangeren blevet besat af sko. Og ikke et hvilken som helst par sko. Han er besat af Adidas løbesko.

Da den tidligere Oasis-stjerne i 1998 fik bugt med sin afhængighed af kokain, var det netop denne besættelse af sko, der hjalp ham.

Efter terrorangreb: Oasis-ikon genåbner Manchester Arena

– Da jeg droppede stoffer, var jeg nødt til at være besat af noget, og jeg er ikke til biler, smykker og den slags ting. Og jeg havde en masse guitarer, så jeg drog på en mission om at samle Adidas løbesko, fortæller den 46-årige Noel Gallagher til avisen The Independent.

Forkærligheden til sko kom dog hurtigt ud af kontrol, og han begyndte at tilbringe timer på at lede efter butikker, der solgte de nye løbesko, i stedet for at bruge tid på lydtjek og interviews med sit band.

– Jeg havde meget store mængder. Du kunne ikke åbne et skab, uden at 20 par løbesko faldt ud.

Rystet Noel Gallagher føler med Ariana Grande

For at skjule sin skoafhængighed for sin kone puttede han to par løbesko i hver æske, men for nyligt besluttede Noel Gallagher at formindske sin kollektion, da det var ved at tage styringen over hans liv.

-Jeg har beholdt de bedste. Jeg har måske omkring de 20 eller 30 rigtige vintage-par. Resten er tilbage derude. Jeg gav dem til genbrugsbutikker. Det er sjovt, når jeg besøger Camden Market, (kendt marked i London, red.) kan jeg stadig se nogle af mine sko der, og jeg har været meget fristet til at købe dem tilbage, siger Noel Gallagher til avisen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu