Ørkenens Sønner tog millionen: Red på uvirkelig bølge

mandag d. 7. marts 2016 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Den ene halvdel af Ørkenens Sønner meldte sig ind i en eksklusiv klub, da de søndag gik hele vejen og vandt en million kroner i Hvem vil være millionær?

Søndag aften satte Søren Pilmark og Henrik Kofoed sig i den varme stol hos Hans Pilgaard i jagten på millionen i “Hvem vil være millionær?”

Efter en times tid kunne makkerparret juble – de vandt millionen.

– Det var som om, vi red på en uvirkelig bølge den aften. Og det var som om, at aftenen stod i intuitionens tegn. Når jeg tænker tilbage på programmet, så undrer jeg mig over, at vi turde svare på alle spørgsmålene, for flere gange kunne vi lige så godt have svaret forkert, siger Henrik Kofoed til TV 2.

CHOK: TV2 dropper populært program

Heldige Pilmark

Han fortæller desuden, at det “typisk Pilmark” at være så heldig. Han kunne allerede inden svarmulighederne kom frem svare rigtigt på spørgsmålet til 500.000 kroner – nemlig “hvilken dyrefamilie tilhører jærven?”.

– Jeg tænkte bare, at selvfølgelig skete den slags for Søren. Det er “story of his life”. Når Søren er chauffør i vores turnébil, er der altid en ledig parkeringsplads til ham, hvor vi kommer frem.

Der var et par spørgsmål, der gav duoen problemer – Barbara Molekos gennembrudshit og farven på midterlinjen på en ishockeybane, men med hjælp fra et par livliner kom de videre.

Penge til børn

Både Søren Pilmark og Henrik Kofoed valgte at give gevinsten til børn.

Søren Pilmark donerede sin halvdel til SOS Børnebyerne, mens Henrik Kofoed donerede sine 500.000 til Lukashuset, som er Danmarks første hospice for børn.

Pilmark og Kofoed meldte sig ind i den eksklusive klub af million-vindere. Det er nemlig kun 17. gang i programmets historie, at millionen bliver vundet.

Husker du disse børneprogrammer?

Tidligere vindere er blandt andet brødrene Lund Madsen, Søren Sko og Signe Svendsen, Martin Krasnik og Mogens Lykketoft og Lasse Rimmer og Charlotte Bircow.

Se billeder fra programmet herover.

Del din kommentar

Forsiden lige nu