Oh Land drømmer om ny musik med Sia

fredag d. 12. august 2016 kl: 6. 56 Af: Ritzau Fokus
Oh Land
Oh Land tager gerne en dag ud af kalenderen for at hjælpe en kær veninde med at spille koncert. Foto: ERIK REFNER/Scanpix (Arkivfoto)

Danske Oh Land og sangerinden Sia skal snart dele scene igen, og Oh Land håber, at veninderne i fremtiden kan lave mere musik sammen.

Den danske sangerinde Oh Land keder sig bestemt ikke for tiden. Hun er mentor for unge sangtalenter, international popstjerne, mor til sin syv måneder gamle søn og instruerer en ballet med dronning Margrethe.

Alligevel tager hun gerne en dag ud af kalenderen for at hjælpe en kær veninde med at spille koncert. Især når denne veninde er verdensstjernen Sia, fortæller hun til Ritzau Fokus.

– Jeg skal spille i Bukarest med Sia på tirsdag, fortæller Nanna Øland Fabricius, der er Oh Lands borgerlige navn, på den røde løber under Copenhagen Fashion Week, og fortsætter:

– Hun er en af mine gode veninder, og jeg har turneret med hende i en måned før, så det glæder jeg mig meget til.

X Factor: Popproducer og sangstjerne fuldender dommertrio

Turnéen, hvor de to sangerinder før har delt scenen, blev afholdt i 2011, inden den australske verdensstjerne Sia fik sit store internationale gennembrud.

Tætte veninder

Oh Land fortæller, at de to sangerinder er blevet tætte veninder ved siden af musikken. Tidligere har de professionelt samarbejdet om Oh Lands sang “Green Card”, men det er ikke det eneste, de har produceret sammen.

– Vi har skrevet alle mulige fjollesange, men jeg sagtens se mig selv lave noget med hende igen. Hun er jo mit største nulevende ikon indenfor musikken, uddyber “White Nights”-sangerinden.

Nyt ansigt i X Factor-dommerpanel

Oh Land er lige nu i gang med optagelserne til den næste sæson af tv-programmet “Voice Junior”. Hun bor til dagligt i Søborg med manden Eske Kath og sønnen Svend.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu