Oh Land, Joey Moe og Wafande klar til ny sæson af Voice Junior

mandag d. 27. juni 2016 kl: 19. 27 Af: Elo Christoffersen

De tre velkendte og garvede coaches vender tilbage i de røde stole i 'Voice Junior' i efteråret på TV 2.

Gensynsglæden bliver stor, når Oh Land, Wafande og Joey Moe hen over sommeren skal optage nye programmer af ‘Voice Junior’, hvor de tre coaches skal lytte til og udvælge dygtige sangspirer i alderen 8-14 år. Trioen har været faste coaches, siden programmet rullede over skærmen første gang i 2014, og efterårets sæson bliver den fjerde i rækken. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Venlig rivalisering

Joey Moe var da heller ikke tvivl, da han blev tilbudt at medvirke i den nye sæson:

– Det er svært at sige nej til noget, der er så god stemning omkring, og som beriger mig så meget. Når jeg laver programmet og ser, hvad de unge kan, inspirerer det mig, og det bekræfter mig i, at jeg laver det rigtige i mit liv, siger Joey Moe.

Den populære sanger har gjort sig særligt bemærket, da hans finale-deltagere de foregående tre gange har vundet ‘Voice Junior’. Det er ikke gået ubemærket hen for hans medcoaches Oh Land og Wafande:

X Factor: Popproducer og sangstjerne fuldender dommertrio

– Jeg bliver nødt til at tæske Joey i år, siger Wafande om Joey Moe med et grin og fortsætter:

– Han har gjort det rigtig godt, og han har et andet musikalsk kartotek, som er lidt mere poppet. Og så synes alle pigerne jo, han er en snack, siger Wafande, der er kendt som en sand humørspreder.

Nyt ansigt i X Factor-dommerpanel

Oh Land siger:

– Jeg glæder mig til endnu engang at se, hvad Danmark har at byde på af nye, unge talenter. Det er altid vildt sjovt og en gave for mig at arbejde med unge og sultne sangere med mod på at prøve sig selv af. Og så gælder det jo for mig og Wafande om at give ham dér Joey Moe kamp til stregen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu