OL-guldvinder sælger million-villaen

onsdag d. 6. juli 2016 kl: 16. 44 Af: Elo Christoffersen

Den tidligere badmintonspiller Poul-Erik Høyer skal til at finde en ny kaminhylde til sine mange guld-trofæer.

90’ernes badminton-darling Poul-Erik Høyer har sammen med sin hustru sat parrets 252 kvadratmeter store villa i Helsinge til salg for 4.995.000 kr. Det oplyser Boliga.

Lykkes det Høyer-parret at få solgt den stråtækte villa til prisen, har de udsigt til en lille fortjeneste i forhold til den pris, de selv gav for boligen i 1999. Dengang stod der nemlig 3,2 millioner kr. på det endelige skøde.

Huset, der er bygget i 1902, ligger helt ud til skoven på en villavej i Gribskov Kommune, hvor Poul-Erik Høyer sidder i byrådet for Venstre. Villaen har fem værelser fordelt på to plan, en lille kælder og så ligger den på en grund, der er knap 1.800 kvadratmeter stor, skriver Boliga Kendte.

Indvendigt er der synlige loftsbjælker i flere rum, teenage-afdeling, et stort køkken og et badeværelse af ældre dato.

OL-legendes million-villa solgt

Badminton, Bruxelles og bolighandel

Poul-Erik Høyer vandt to All-England titler i midten af 90’erne, mens han i 1996 kunne smykke sig med en OL-guldmedalje ved legene i Atlanta. Herfra mindes mange nok badminton-legenden flå sin trøje op i glædesrusen efter at have vundet semifinalen.

Høyer indstillede karrieren i 2000 og har siden da erhvervet sig i forskellige sports-komitéer og som lokalpolitiker for Venstre.

I 2014 stillede han op til Europa Parlamentsvalget, men blev ikke valgt ind.

Valg: Sportsstjerner scorede stemmer

Om det atter er udlandet, der trækker i parret, er ikke til at vide, da de ifølge Boliga endnu ikke har fået tinglyst skødet på en ny bolighandel.

Poul-Erik Høyer bor dog fortsat i Gribskov Kommune på en adresse nærmere arbejdspladsen på rådhuset.

Del din kommentar

Forsiden lige nu