Azealia Banks: Håndgemæng med Russell Crowe

onsdag d. 19. oktober 2016 kl: 13. 36 Af: Ritzau Fokus
Actor Crowe speaks at the 30th annual American Cinematheque Award ceremony in Beverly Hills
Russell Crowe nægter at undskylde for noget, han hævder ikke at have gjort. Foto: MARIO ANZUONI/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespilleren kylede Azealia Banks ud efter et skænderi, men parterne er uenige om, hvad der konkret skete.

En hyggelig middag er endt i tumult, ballade og drama mellem en af rapmiljøets fremadstormende stjerner og en filmverdenens allerstørste skuespillere.

Lørdag havde Hollywood-stjernen Russell Crowe inviteret en flok venner til middag i sin suite på et hotel i Beverly Hills.

Blandt de eksklusivt indbudte var Wu-Tang Clan-rapperen RZA, som Crowe spillede over for i filmen “American Gangster” fra 2007.

RZA havde inviteret rapperen Azealia Banks med som date til middagen, og her brokkede den kvindelige rapstjerne sig ifølge The Mirror over musikken til festen og kaldte Crowe og anden person for “kedelige hvide mænd”.

Hollywood-stjerne undskylder falsk forlovelse

Da en gæst bad hende om at dæmpe sig, truede hun angiveligt med at skære halsen over på vedkommende, så det lignede “et blodbad fra en Tarantino-film”.

Da Banks efter sigende greb ud efter et glas, bar Crowe hende ud af suiten ved at omfavne hende, så hun ikke kunne bruge armene, ud til hotellets sikkerhedspersonale, som fik eskorteret hende helt ud.

Tog kvælertag

Men ifølge Azaleas talsperson skulle Crowe have gjort det særdeles hårdhændet med kvælertag og samtidig have kaldt hende et nedsættende ord med afsæt i hendes hudfarve, da han kylede hende ud.

– Azealia er meget ked af det og fortvivlet. Hun er meget chokeret og vil udtale sig om hændelsen, når hun har haft tid til at bearbejde den brutalitet og det overgreb, hun uretmæssigt blev udsat for, siger repræsentanten i en erklæring til The Mirror.

Crowe har endnu ikke udtalt sig om balladen, men har retweetet sagen, som den er skildret af mediet TMZ – at han bar hende ud, da hun fremsagde trusler om at skære halsen over på en gæst.

Stjernerapper om Russell Crowe-tumult: Her er sandheden

Ifølge Crowes talsperson nægter skuespilleren at undskylde for noget, han ikke har gjort, og det har ifølge TMZ fået Azealia til at anmelde Crowe til politiet.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu