On Stage med Britney

tirsdag d. 4. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kendte.dk fortsætter med at følge Britney i denne uge. I dag kan man læse, at Britneys nye tatovering er helt forkert. Hun fik tatoveringen i forbindelse med sin tilknytning til Kabbalah religionen. Ifølge én af Britneys egne, og meget troværdige hjemmesider, så skal tatoveringen forestille navnet på én af de mange guder i religionen. Alligevel kan man nu læse, at tatoveringen skulle have betydet noget helt andet. Det er helt op til én selv hvad man skal tro på.

Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang Joachim og Marie afslører: Dette rørte os virkelig

Et andet nyt rygte lyder, at det ikke kun er Britney der er træt, men også hendes dansere. Efter sigende skulle de være ved at sige deres job op, samtidig med, at Britney kæmper en kamp om at stoppe touren. Dette skal man dog ikke regne med, da det nok mest er løse rygter. Det siges også, at Britney vil aflyse touren de steder, der ikke er udsolgt, men folk bag touren udtaler, at den fortsætter som planlagt.

Det lader til, at Madonna måske skal lave en sang på Britneys femte album. Britney og Madonna er blevet meget gode venner, og har nu også Kabbalah religionen til fælles, så hvorfor ikke gå et skridt videre, og lade Madonna skrive en sang for hende. Det femte album forventes at blive lanceret i slutningen af 2004 eller i starten af 2005. Det skal dog siges, at rygtet om Madonna stadig kun er et rygte. Følg med når vi fortsætter i morgen med mere om Britney Spears.

Del din kommentar

Forsiden lige nu