One Direction benægter boyband-brud

tirsdag d. 25. august 2015 kl: 8. 12 Af: Ritzau Fokus
 
One Direction er det første britiske band USA's hitliste-historie, der nogensinde har debuteret som nummer et på den amerikanske hitliste Billboard 200 med deres første album.

One Direction er det første britiske band USA’s hitliste-historie, der nogensinde har debuteret som nummer et på den amerikanske hitliste Billboard 200 med deres første album. Foto: Eric Jamison/ERIC JAMISON/INVISION/AP

Niall Horan og Louis Tomlinson benægter, at One Direction går i opløsning. Men de bekræfter dog, at drengene har brug for en pause.

På internettet har det de seneste dage floreret med rygter om, at det populære engelske boyband One Direction var i opløsning, men nu er der gode nyheder til dedikerede fans verden over.

Popstjerne ringer til 14-årigt offer fra Manchester terrorangreb

One Direction-medlemmet Niall Horan benægter nu, at boybandet er på vej mod et brud. Han skriver på det sociale medie Twitter, at det ikke er sidste gang, at man ser de fire sangere Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan selv synge sammen på scenen.

Derimod bekræfter han, at de fire unge mænd kommer til at holde en pause fra superstjernelivet til næste år.

– Der har kørt rigtigt mange rygter rundt i luften. Vi går ikke i opløsning, men vi kommer til at tage en velfortjent pause til næste år, skriver Niall Horan på sin profil Twitter og fortsætter.

– Men bare rolig alle sammen. Vi har stadigvæk meget at opnå. Jeg kan slet ikke vente til, at i hører alt den nye musik, som vi er klar til at optræde med foran jer, afslutter den 21-årige irlænder.

Også et andet medlem Louis Tomlinson skriver en fortrøsningsfuld opdatering til sine fans på Twitter.

– Jeres støtte er ubeskrivelig vigtig for os. Det er bare en pause, vi går ingen steder, skriver Louis Tomlinson på sin profil på Twitter.

Siden det tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik, forlod boybandet tidligere på året, har spekulationerne om boyband-bruddet drevet fans til vanvid. Dog har de fire unge mænd netop lanceret deres nyeste video med nummeret ‘Drag me down’, som udkom i sidste uge. Nummeret er bandets første single fra deres femte album, som forventes at udkomme i november.

Her er den nye trailer med One Direction-stjerne

One Direction har været på de unge pigers læber siden 2010, hvor de blev bragt sammen i det britiske X Factor. Her fik de en tredjeplads og er nu et af verdens bedst sælgende bands.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu