One Direction håndplukker “pæne piger” til fest

mandag d. 11. maj 2015 kl: 19. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Angiveligt håndplukker One Directions sikkerhedsvagter smukke piger til at feste med bandet. Foto: Brett Robson/Wikipedia

Angiveligt håndplukker One Directions sikkerhedsvagter smukke piger til at feste med bandet. Foto: Brett Robson/Wikipedia

One Directions sikkerhedsvagter håndplukker piger til at feste med drengene. Men kun hvis de ser godt nok ud

Hvis du vil gøre dig forhåbninger om at feste med drengene fra One Direction, skal du være klar til at sende billeder af dig selv til bandets sikkerhedsvagter.

Så kan det være, du får lov til at feste med bandet. Men så skal du også se godt ud. Det afslører flere fans nu i følge The Mirror.

Popstjerne ringer til 14-årigt offer fra Manchester terrorangreb

De unge piger sender snaps til bandets sikkerhedvagter i håbet om at være med til fest med drengene. Vagterne udfører så en udvælgelses-proces, hvor de vælger de pæneste piger ud.

19-årige Anna fortæller til The Mirror, at hun blev bedt om at samle en flok unge piger, der skulle bedømmes af sikkerhedsvagterne:

– Jeg føler mig ret naiv nu. Det er tydeligt, hvad der er foregået.

Hendes afsløringer kommer, efter flere billeder er dukket op af One Directions medlemmer sammen med attraktive unge piger omringet af sikkerhedsvagter.

Flere unge piger står frem nu og fortæller den samme historie om, at de har sendt billeder til sikkerhedsvagterne i håb om at møde deres idoler.

Derefter bliver pigerne samlet op af biler af sikkerheds-teamet og kørt til fest med bandet og deres entourage.

Op mod 20 piger til fest

En af Annas veninder fortæller, at hun første gang mødte bandet, da de var i Australien – hun blev valgt ud på et diskotek. Da bandet var tilbage i Australien tog en af sikkerhedsvagterne kontakt til hende igen:

– Han var meget ligefrem. han ville have 20 piger og billeder med det samme. Det viste sig, at de havde lister over piger fra forskellige steder rundt om i verden – ikke med deres rigtige navne dog, de bruger dæknavne til at beskrive dem.

– Fire af os endte med at komme med til bandets hus uden for Melbourne. Sikkerhedsvagterne samlede os op ved et hotel og sendte en bil med tonede ruder og tog vores telefoner fra os. Det var meget vel-organiseret og diskret.

– Han sagde, at han ikke kunne blive set med os på hotellet eller da vi forlod lobbyen, men jeg forstod ikke hvorfor.

– Da vi ankom, var der en anden gruppe piger, som sagde, at det samme var sket for dem. Vi var der til ud på de lyse timer, og da jeg gik, ville sikkerhedsvagterne have mit nummer og sagde, at de ville tage kontakt.

Her er den nye trailer med One Direction-stjerne

– Næste dag ringede en sikkerhedsvagt og sagde, at de ville have 20 piger til en fest. De sagde, at Zayn, Louis og Niall ville være der. han nævnte ikke Harry eller Liam. han var meget påtrængende med billederne. Men da vi kun fandt 12 og sendte billeder, svarede de, at de ikke holdte en fest. Jeg føler mig så naiv nu.

De seneste måneder har flere piger påstået, at de har været i seng med Zayn, og Louis er blevet fortograferet, mens han kyssede med en pige i thailandsk swimminpool – han insisterede dog på, at han og eks-kæresten Eleanor Calder havde slået op kort forinden. Zayn har altid afvist utroskab.

Del din kommentar

Forsiden lige nu