One Direction: Louis skal være far

onsdag d. 15. juli 2015 kl: 15. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Louis Tomlinson skal være far. Foto: Fiona McKinlay/Wikipedia

Louis Tomlinson skal være far. Foto: Fiona McKinlay/Wikipedia

Louis Tomlinson skal være far. LA-stylist Briana Jungwirth er gravid

One Direction-stjernen 23-årige Louis Tomlinson skal være far. Det bekræfter en ven af ham og Briana Jungwirth, som er gravid med parrets barn over for People:

– Louis er glad og meget spændt på at blive far, og han tror, Briana bliver en fantastisk mor. Det var en overraskelse, men han og Briana er meget nære venner, og dette har bragt dem endnu tættere, siger vennen.

Popstjerne ringer til 14-årigt offer fra Manchester terrorangreb

Det britiske boyband-medlem og Jungwirth mødte hinanden gennem fælles venner tidligere på året, efter Louis gik fra sin daværende kæreste Eleanor Calder.

Tomlinson har lovet at være ved Jungwirths side, og han vil være en “hands-on” far, når babyen kommer i starten af næste år.

Her er den nye trailer med One Direction-stjerne

Han har endda set på ejendomme i LA tæt på Jungwirth, og indtil videre har han fløjet ud til LA for hver eneste ultralyds-scanning.

– De er begge virkelig glade, og selvom de ikke er sammen, er deres venskab virkelig stærkt, og de er begge rigtig spændte på babyen. Det er stadig tidligt, og Briana og babyens helbred er det vigtigste lige nu, siger vennen til People.

Del din kommentar

Forsiden lige nu