One Direction-stjerne skal være far med popstjerne

lørdag d. 3. december 2016 kl: 7. 44 Af: Louise Bennetzen

One Direction medlem Liam Payne skal være far!

Det har længe rygtes, at Cheryl Cole var gravid med sin kæreste Liam Payne. Og tirsdag, var det tydeligt, at sangerinden venter sit første barn. Det skriver det anerkendte medie Daily Mail.

33-årige Cheryl Cole har siden slutningen af 2015 datet 23-årige Liam Payne. Rygter om den smukke sangerindes graviditet startede i september, da hendes mor blev set ude og købe babyting. Selvom parret ikke offentligt har bekræftet graviditeten, var det tydeligt, da de var til en velgørenhedskoncert i London tirsdag.

Viser mave frem i stramt tøj

Cole viste sin spirende mave frem i en stram olivengrøn kjole under en lang jakke. Få timer efter påstår kilder, at de har delt nyheden med familie og venner. Men trods det har de ingen planer om en offentlig annoncering af den glade nyhed.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

Det er første gang Cheryl har vist sin runde mave frem. Liam kunne heller ikke lade være med at være beskyttende overfor sin kæreste, som han lagde en arm rundt om hende.

Morgenen efter var Dan Woottoon fra den britiske avis The Sun på tv, hvor han netop afslørede, at kilder påstår, stjernen allerede har delt nyheden med familie og venner.

– Cheryl har fortalt tætte venner og familie. Jeg tror alle kender til den kamp, hun har gået igennem i hendes personlige liv. Det faktum at hun har villet det her igennem så mange år, uden det skete. Hun er helt ekstatisk, glad… tilsyneladende er hun meget åben overfor venner og familie, fortæller han.

Han tilføjede, at der også var andre personlige grund bag beslutningen om ikke at dele nyheden offentligt. Grundene er ikke kendte.

Flere forliste forhold i kisten

Parret mødtes på X Factor i 2008. Cheryl blev skilt fra sin første mand Ashley Cole efter fire års ægteskab i 2010, efter han havde en affære. Og i sidste måned blev hun skilt fra sin anden mand Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Parret offentliggjorde deres forhold februar i år, efter de blev set sammen i et supermarked. Romancen kom kun fem måneder efter Cheryl blev officielt separeret fra Jean-Bernard.

Tidligere på måneden lod det til at koreografen Brian Friedman havde afsløret hemmeligheden omkring graviditeten.

– Alle vil være forelsket, alle vil være glade. Og nu skal de have en baby sammen, så de har helt klart fundet noget godt, fortalte han til New! Magazine og fortsatte:

Før X Factor: Blachman glæder sig til særlig - og ny - del af det populære talentshow

– Det er sjovt at tænke på, hvor lang tid det er siden, de mødtes.

En talsperson for Cheryl siger, sangerinden ikke vil kommentere på sagen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu