Verdenskendt komiker onanerede foran kolleger

fredag d. 10. november 2017 kl: 12. 30 Af: Ritzau Fokus

Endnu en amerikansk sex-sag er under opsejling, efter en kendt komiker begyndte at onanere foran to kvindelige kolleger. Navnet er Louis C. K., og han ønsker ikke at kommentere beskyldningerne.

Fem kvinder har torsdag beskyldt den Emmy-vindende Louis C. K., der er en af USA’s mest succesfulde komikere, for sexchikane.

Det skriver New York Times.

De påståede hændelser skulle ifølge den amerikanske avis have fundet sted i de sene 1990’ere og de tidligere 2000’ere.

To komikere – Dana Min Goodman og Julia Volov – fortæller, at den verdensberømte komiker begyndte at onanere, da de befandt sig på hans hotelværelse.

Flere lignende anklager

Det skulle være sket under en festival for komikere i 2002. Andre beskyldninger går på, at han onanerede under en telefonsamtale i 2003.

New York Times har talt med to andre kvinder, der kommer med lignende anklager.

Louis C. K. har ikke ønsket at kommentere sagen. Det oplyser hans forlægger over for New York Times.

Den Emmy-vindende komiker spiller hovedrollerne i serierne “Louie” og “Louis C. K. Oh My God”, som han også selv skriver, producerer og instruerer.

Har fået konsekvenser

Beskyldningerne har allerede fået konsekvenser for komikeren.

Selskabet HBO oplyste torsdag, at Louis C. K. ikke vil blive inviteret til en velgørenhedskoncert den 18. november, hvor komikeren ellers skulle deltage.

Et andet tv-selskab, FX, der blandt andet står bag serien “Louie”, sagde torsdag, at man er “meget bekymret” over anklagerne.

Stjerne bliver anklaget for forfærdelige overgreb: Politiet klar med overraskende nyhed

Selskabet understreger dog, at det aldrig har modtaget meldinger om ureglementeret adfærd af komikeren i de seneste otte år, hvor han har været tilknyttet FX.

Weinstein, Spacey og Hoffman

Anklager om seksuelle overgreb er haglet ned over fremtrædende personer i det amerikanske underholdningsbranche i de seneste uger.

Det gælder blandt andre den tidligere storproducer Harvey Weinstein, skuespillerne Kevin Spacey og Dustin Hoffman samt instruktøren James Toback.

House of Cards-stjerne: Det har været hårdt efter Spaceys exit

Distriktsanklageren i Los Angeles oplyste torsdag, at der nu vil blive etableret en særlig taskforce, der skal efterforske beskyldningerne om overgreb i underholdningsbranchen.

– Som svar på de mange beskyldninger om seksuelt misbrug i underholdningsbranchen har jeg etableret en taskforce med særligt trænede advokater, der er klar til at vurdere disse sager, siger distriktsanklager Jackie Lacey ifølge nyhedsbureauet AFP.

Del din kommentar

Forsiden lige nu