Endnu en populær tv-vært går fra borde hos TV2

mandag d. 8. januar 2018 kl: 13. 50 Af: Ritzau Fokus og Jesper Werge, jw@kendte.dk

Populære Michèle Bellaiche siger farvel til jobbet som tv-vært på "Go' aften Danmark". Det skriver hun på Instagram, hvor hun samtidig vinker farvel til et job, hun ellers har fyldt ud gennem 11 år.

I 11 år har Michèle Bellaiche været en del af holdet bag “Go’ aften Dammark”, men nu har hun besluttet sig for at sige op.

Michèle Bellaiche siger farvel til tv-jobbet.

Det skriver hun på Instagram, hvor hun også gør status over 2017.

– Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for i 11 år, “Go’ aften Danmark”.

Har brug for nye udfordringer

– Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer, skriver tv-værten på det sociale medie.

Michèle Bellaiche har siden 1998 været tilknyttet TV2.

Kendt tv-vært single igen

Den 45-årige tv-vært har været et af de faste ansigter på det populære aftenprogram i mange år.

Kan fortsat støde ind i hende

Men selv om seere af “Go’ aften Danmark” formentlig snart skal til at vænne sig til et nyt ansigt i værtsrollen, så bliver det dog ikke et endegyldigt farvel til TV2 for Michèle Bellaiche.

– Der er dog stadig stor sandsynlighed for, at I fortsat vil støde på mit ansigt på TV2-skærmen. Så er I advaret, skriver Michèle Bellaiche til sit billede.

Hun har tidligere læst litteraturvidenskab fra Københavns Universitet samt samfundsvidenskab på Sorbonne i Paris.

Michèle Bellaiche – der selv er mor til to børn – er datter af en fransk far og en dansk mor, og har undervist i fransk på aftenskoler.

Reelt ansat på Nordisk Film

Hun debuterede i 1997 som tv-vært på et TV3-morgenprogram, men tog altså turen over til TV2 allerede året efter.

Først var hun vært på TV 2 Nyhederne, senere på “Station2” og altså siden 2006 på “Go’ Aften Danmark”.

I og med at hun er vært på “Go’ Aften Danmark”, har hun reelt været ansat af Nordisk Film TV, skriver Wikipedia.org.

I 2010 vandt hun Billed-bladets læserpris som bedste kvindelige tv-vært.

Michele Bellaiche i sorg: Mistede mor under Oscar-show

Se Instagram-opslaget her:

2017 blev året, hvor jeg for alvor lærte at mærke efter og kaste mig ud i alle livets aspekter. Året begyndte med en forunderlig rejseoplevelse langt ude på den afrikanske savanne – helt tæt på den smukke, vilde natur og på mine to eventyrlystne børn. Siden har året været fuld af tanker, larmende latter og dybe samtaler med mennesker, jeg respekterer og holder af. Det har også været et år i selskab med masser af herlige og forskellige danskere, som jeg har mødt rundt i landet og på Go’aften Danmark, hvor jeg sammen med mine dygtige kolleger har gjort mig umage for at skabe det bedste program – hver gang! Det har været sjovt og hårdt. Hårdt har det også været stædigt at bevare fokus på at huske alsidig motion og sund kost – Hvorfor? Fordi det mere end nogensinde er gået op for mig hvor meget, jeg SELV kan gøre for at forsøge at holde sygdom væk. For sygdom HAR været tilstede omkring mig i år – både mentalt og fysisk. Det har været svært at se mine nærmeste kæmpe med stress, sorg, skilsmisse, misbrug og kræft – men det har også bragt os endnu tættere sammen som familie og som venner. Det har fået os til at stoppe op midt i travlheden og nyde nuet og impulsivt kramme og skåle med hinanden – ikke for at fejre noget specielt….. andet end, at vi er i live her og nu og ikke ved, om vi har hinanden i morgen. 2017 blev ligeledes året, hvor jeg vovede at give slip og valgte at overgive mig til kærligheden. Den uforudsigelige kærlighed, der på én gang kan føles både smuk og smertefuld! Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for i 11 år “Go’aften Danmark”. Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer og samarbejder og få tid til at gøre noget ved de ideer, der konstant presser på i mit hovedet for at få lov til at udfolde sig. Der er dog stadig stor sandsynlighed, at I fortsat vil støde på mit ansigt på TV2-skærmen (så er I advaret 😉). Jeg håber, det hele nok skal gå. Tak til venner, familie, kolleger, seere og følgere for jeres massive opbakning! Det betyder mere, end I aner. Godt nytår – allesammen!

Et opslag delt af Michele Bellaiche (@michelebellaiche) den


Del din kommentar

Forsiden lige nu