Oprah skamroser dansk krimiforfatter

onsdag d. 25. marts 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Oprah Winfrey er vild med at læse romaner skrevet af den danske succesforfatter Sarah Blædel.

Oprah Winfrey er vild med at læse romaner skrevet af den danske succesforfatter Sarah Blædel. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Talkshow-dronningen anbefaler romanen “De glemte piger” af succes-krimiforfatteren Sarah Blædel “som en bog, der vil efterlade dig åndeløs.”

Hun ligger på natbordet hos mange danskere, der elsker at kravle under dynen med et godt gruopvækkende gys.

Kendisser i rasende brev: Vi vil ikke blot se på!

Den danske succesforfatter Sarah Blædel høster stor ros og læserskare for sine fængslende krimiromaner, og nu har den 50-årige Gyldne Laurbær-vinder også har selveste Oprah Winfrey blandt sine læsere.

Under indlægget “romaner, der vil efterlade dig åndeløs” på sin hjemmeside anbefaler den 61-årige talkshowdronning Blædel-romanen “De glemte piger,” som på amerikansk har titlen “The Forgotten Girls,” der er den syvende bog i rækken om politiefterforskeren Louise Rick.

– Den danske krimiforfatter og superstjerne Sarah Blædel har en fantastisk evne til at væve en hjerteskærende social historie ind til en “sidde-ude-på-kanten-af-stolen”-spændende thriller, mens hun på samme tid skaber en detektiv, der er så følelsesmæssig rig og virkelighedsnær ligesom en tæt ven, lyder de flotte ord fra Winfrey.

I anbefalingen beskriver den legendariske tv-værtinde romanen så fængende, at man bare vil vende side efter side for at sluge den plot-twistede krimisucces.

– Du vil piske igennem roman på en dag og efterfølgende blive ved med at tænke over den, slutter Winfrey sin flotte anmeldelse af Blædels “De glemte piger.”

Potentiel præsidentkandidat fejrer fødselsdag

Sidste år modtog succesforfatteren dansk litteraturs fornemste hæder ved at vinde De Gyldne Laurbær for “Kvinden, de meldte savnet,” som er niende bog i successerien.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu