“Original” Mystique: Jennifer Lawrence er super cool

torsdag d. 28. april 2016 kl: 20. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Rebecca Romijn er ikke bare en af verdens smukkeste kvinder, hun spillede også rollen som Mystique i de tre første X-Men-film

Rebecca Romijn er tidligere supermodel og skuespiller. Det var noget uvant at se, da hun blev maskeret som mutanten Mystique i de tre første film om X-Men.

I et interview med ET Online fortæller hun:

– Første gang de lavede en makeup-test for Mystique, tog det 12 timer. Vi fik det ned til ni for den anden film (X2: X-Men United). Til den tredje film (X-Men: The Last Stand) fik vi det ned til syv timer. Men stadig, at skulle være på settet klokken 09.00? Jeg skulle møde ind til midnat.

Det var dog ikke Rebeccas første oplevelse med bodypaint. Hun var den første model, der blev malet til en Sports Illustrated Swim Suit Issue forside.

Husker du disse børneprogrammer?

Hendes mening om Jennifer Lawrence

I de nyere X-Men-film tog Jennifer Lawrence over som Mystique, og Rebecca Romijn har kun rosende ord til den unge skuespiller:

– Jennifer Lawrence gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg kan ikke komme i tanke om en mere cool pige at dele den rolle med. Hun er en solid skuespiller, og hun har en Oscar, så hun gør noget rigtigt.

Ny iPhone 7 ude: Ingen vidste dette ville ske

Til gengæld har hun ikke meget til overs for den nye generation af modeller som Kendall Jenner og Gigi Hadid:

– Der er endnu ingen, der har bevist, at følgere kam omsættes i indtjening. Så det er frustrerende. Jeg ved mange mennesker – rigtige modefolk – kan ikke holde det ud. De hader, at disse, du ved, sociale medie-stjerner nu er supermodeller inden for mode. De er ikke ægte supermodeller.

Del din kommentar

Forsiden lige nu