Osbournes møgdag: Fik brugt ble i hovedet

tirsdag d. 7. oktober 2014 kl: 10. 54 Af: Ritzau Fokus
 

I det mindste har tv-værten Kelly Osbourne ikke jokket i et hundelort, selvom hun har været ude for tre møgepisoder i træk.

I det mindste har tv-værten Kelly Osbourne ikke jokket i et hundelort, selvom hun har været ude for tre møgepisoder i træk. Foto: Jordan Strauss/INVISION FOR BONGO

Tv-værten Kelly Osbourne havde bogstavelig talt en møgdag, da hun fik en brugt ble i hovedet og tabte sine nøgler ned i en hundelort.

Ozzys elskerinde sagsøger musikerens datter

Der findes både dårlige dage og dårlige maver. Det har tv-værten og kendisdatteren Kelly Osbourne selv oplevet efter tre episoder med virkelig dårlig toilet-karma.

– Jeg har helt bogstaveligt talt haft en virkelig møgdag. Først blev jeg ramt i hovedet af en brugt ble, og nu kom jeg til at tabe mine husnøgler ned i min hund, Willys, hundelort, da jeg var ude at gå med ham, skriver Osbourne-datteren på sin Instagram-profil.

Osbournes oktober har indtil videre været præget af uheldige episoder med møget i centrum. Hun er nemlig også kommet til at vade ind på et toilet, hvor en tidligere flamme sad og var godt i gang med sine private sager, berettede Osbourne-arvingen tidligere på måneden på Twitter.

– Tænk at komme til at gå ind på det toilet, hvor ens tidligere crush sidder og laver nummer to!, lød det om den pinlige episode.

Heldigvis går alt ikke i lort og lagkage for Kelly Osbourne denne oktober. Den 27. oktober fylder hun nemlig 30 år, og fødselsdagen fejrer hun med en helt særlig gave til sig selv og sin far, musikeren Ozzy Osbourne.

– Jeg fik mine visdomstænder trukket ud i 2006, og i anledning af min 30-års fødselsdag vil jeg dyppe dem i guld, så jeg har en til mig selv og en til min far, skrev hun tidligere på sin Instagram-konto og tilføjede:

Osbourne-datter sagsøgt af farens elskerinde

– Når alt kommer til alt, er jeg jo bare en Osbourne.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu