Oscar-vinder er glad for sine rynker

fredag d. 14. november 2014 kl: 13. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Gwyneth Paltrow hilser sine rynker velkommen.

Gwyneth Paltrow hilser sine rynker velkommen. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Gwyneth Paltrow er trods sine 42 år lykkelig for, hvordan hun ser ud, da hun mener, at hun ældes med ynde.

Margrethes grandniece viser sig frem som supermodel

Selv om hun er 42 år gammel, hopper hun nok ikke med på botox-vognen lige foreløbig.

Gwyneth Paltrow er nemlig glad for den måde, hun ser ud på. Også selv om rynkerne begynder at melde sig hos den Oscar-vindende skuespillerinde.

Det skriver Stylist Magazine.

– Jeg kan godt lide mine rynker, og jeg kan godt lide mit eget spejlbillede. Selvfølgelig kan jeg godt engang imellem kan være kritisk omkring nogle ting ved mit udseende, men jeg prøver på ikke at tænke for meget over det, så jeg i stedet kan fokusere på det fantastiske liv, jeg har levet. Og jeg er vild med, at det kan ses i mit ansigt, at jeg har levet et langt liv, siger hun.

Og modsat mange af hendes kolleger i Hollywood har Paltrow ingen planer om at forsøge at se yngre ud, end hun er.

– Jeg ved godt, at det er lidt en kliché, men jeg tror virkelig på, at jeg ældes med ynde. Mange forsøger at bekæmpe det, men jeg accepterer, at jeg nu er en voksen kvinde. Der er intet sjovt ved at være i den der unge alder, hvor man ikke kender sig selv, og hvor man kæmper en kamp for blot at acceptere sig selv, forklarer hun.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu