Oscar-vinder knockoutet af publikum

mandag d. 4. maj 2015 kl: 13. 54 Af: Ritzau Fokus
 
Jamie Foxx ses her midt i sin optræden af den amerikanske nationalsang.

Jamie Foxx ses her midt i sin optræden af den amerikanske nationalsang. Foto: Isaac Brekken/AP

Skuespilleren Jamie Foxx havde svært ved at finde tekst og takt, da han sang den amerikanske nationalsang under weekendens boksebrag.

Egentligt handlede weekendens boksebrag om Floyd Mayweather og Manny Pacquiao, men den virkelige kamp udspillede sig uden for bokseringen.

Modig stjerne redder mand ud af brændende bil

Den Oscar-vindende skuespiller Jamie Foxx, der vandt statuetten for sit portræt af musikeren Ray Charles, sang ikke ligefrem til en ny nominering, mener flere på de sociale medier.

Foxx var hyret til at synge nationalsangen, men 47-årige Foxx’ præstation fik et decideret knockout af blandt andet KISS-musikeren Paul Stanley.

– Jesus! Hvad med at alle sangere er enige om, at hvis man ikke vil synge nationalsangen, som den er skrevet, så lad være med at synge den! Hvad var DÉT?!, skrev han på Twitter.

Foxx smed øresneglen under sin optræden, og det fik folk til at rase over, at han slet ikke kunne finde ud af teksten eller takten i orgelmusikken.

– Den virkelige kamp var mellem Jamie Foxx og nationalsangen, konstaterede en Twitter-bruger, mens comedy-siden Funny Tweets blot konkluderede:

– Jamie Foxx fik flere omgange end boksekampen.

Selv var Jamie Foxx, der er født Eric Marlon Bishop, meget stolt af sin optræden, som også blev overværet af musikkollegerne Beyoncé, Jay-Z og Justin Bieber og skuespilleren Jake Gyllenhaal.

– Er beæret over at skulle synge nationalsangen, lød det fra skuespilleren på Instagram efter prøverne.

Dagens Fødselar: Jamie Foxx

Se og hør Foxx” optræden her, og bedøm selv: https://www.youtube.com/watch?v=qrFJLrjOlZo

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu