Oscarrygter gør stjerneskuespiller utryg

lørdag d. 15. november 2014 kl: 16. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Steve Carells skuespil er så godt, at der nu går rygter om, at han vinder en Oscar til februar.

Steve Carells skuespil er så godt, at der nu går rygter om, at han vinder en Oscar til februar. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Steve Carell er smigret over rygterne om, at hans præstation i “Foxcatcher” måske udløser en Oscar, men rygterne gør ham også utryg.

Ellen Hillingsø: -Jeg må hæve mig over forventningerne

Han er mest kendt for at være sjov.

Og derfor kommer det måske som en overraskelse for mange, at Steve Carell spiller en meget seriøs rolle i filmen “Foxcatcher”.

Men Carell gør det så godt i filmen, at der nu går rygter om, at han til februar måske får en Oscar-statuette for sin præstation. Og de rygter er skuespilleren ikke tryg ved.

Det skriver E! Online.

– De her rygter gør mig meget utryg. Jeg tror, de ville gøre alle utrygge. Det er da rart, at folk synes, jeg fortjener prisen, men rygter betyder ikke noget, siger den amerikanske komiker og skuespiller.

I filmen “Foxcatcher” spiller Carell den excentriske millionær John du Pont, der står bag mordet på en wrestler.

For at ligne du Pont mest muligt skulle Carell blandt andet bære en falsk næse, og den 52-årige amerikaner var meget imponeret over, hvor dygtige filmens stylister var.

– Næsen er faktisk bare en lille del af det. Jeg synes virkelig, at Bill Corso gjorde et formidabelt stykke arbejde med både vores hår og makeup, siger Carell.

“Foxcather” har dansk premiere den 22. januar 2015.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu