Oscarvært taler ud om skilsmisse: -Som at starte forfra

lørdag d. 6. maj 2017 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
Actor Chris Rock arrives for the National Board of Review gala in New York
Chris Rock taler ud om skilsmissen fra sin kone. Foto: CARLO ALLEGRI/Scanpix (Arkivfoto)

Chris Rock taler ud om skilsmissen fra sin kone gennem næsten 20 år i et interview med Rolling Stone.

De delte soveværelse i næsten 20 år, men kærligheden varede ikke ved for den amerikanske skuespiller og komiker Chris Rock og konen Malaak.

I julen 2014 afslørede parret, at de var gået hver til sit, og siden har komikeren ofte talt om og lavet sjov med ægteskabet og skilsmissen, når han har optrådt på scenen.

Opførte sig dårligt over for familien

I sine optrædener har han både fortalt om sin utroskab og parrets andre kontroverser, mens han også har erkendt, at han opførte sig dårligt over for familien.

Hollywood-frue svarer igen på Oscar-jokes

I et nyt interview med musikmediet Rolling Stone taler den tidligere oscarvært nu ud om skilsmissen fra hustruen, som han har døtrene Zahra og Lola med.

– Når du bliver skilt, bliver du nødt til at starte forfra. Du bliver nulstillet. Det er ikke et sammenbrud, men noget i dit liv er brudt sammen, siger han til magasinet, der har komikeren på forsiden af den nyeste udgave.

Chris Rock, der blandt andet er kendt fra komediefilmen “Du kan vente dig”, har ifølge Rolling Stone tidligere sagt i sine shows, at han troede, at han kunne slippe af sted med sin dårlige opførsel over for sin familie, fordi han var kendt og tjente pengene.

Den overbevisning har den 52-årige speedsnakkende spasmager dog langt fra længere, fortæller han i interviewet.

– Det er noget sludder. Det går faktisk den anden vej. Mine fejl bliver forstærket. Din partner, hvis hun virkelig elsker dig, har høje tanker om dig. Og du skuffer dem, siger han til magasinet.

Chris Rock fortæller desuden, at han i dag taler mindre om sit tidligere ægteskab og skilsmisse i sine shows for at bevare freden i familien.

Afsløring: Komiker skal være Oscar-vært

Samtidig ønsker den Emmy-vindende komiker heller ikke, at folk får lyst til at konfrontere ekskonen i supermarkedet efter at have set et af hans standup-shows.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu