Oscarvinder: Babyvægten er ingen skam

torsdag d. 11. august 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
Cast member Anne Hathaway arrives to attend the premiere of
Der ingen grund til at være ked af de ekstra kilo, skriver skuespillerinden Anne Hathaway. Foto: LUCAS JACKSON/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespillerinden Anne Hathaway går til kamp mod forventningerne om, at babyvægten straks skal forsvinde efter fødslen.

Rollen som mor har betydet søvnløse nætter, bleskift og ubetinget kærlighed, men graviditeten har også helt naturligt givet nogle ekstra kilo på sidebenene.

Og det er der ingen grund til at være ked af, skriver skuespillerinden Anne Hathaway til et billede på Instagram, hvor hun går til kamp mod forventningen om, at alle straks skal tilbage i form kort efter fødslen.

Oscar-vinder stolede ikke på kvindelig dansk instruktør

– Der er ingen skam i at tage på i vægt i løbet af graviditeten – eller nogensinde. Der er ingen skam i, at det tager længere tid, end du troede, at tabe vægten igen (hvis du ønsker at tabe det overhovedet), skriver hun til billedet, der forestiller et par jeans, som skuespillerinden har klippet til et par lange shorts.

– Der er ingen skam i til sidst at bryde sammen og lave dine egne shorts, fordi dem fra sidste sommer bare er for korte til denne sommers lår, skriver Anne Hathaway og opfordrer samtidig sine følgere til at elske den krop, de har fået.

Den Oscar-vindende “Les Misérables”-skuespillerinde blev den 24. marts i år mor til en lille søn, der har fået navnet Jonathan Rosebanks Shulman.

Den stolte far er den 33-årige Hollywoodstjernes mand Adam Shulman. Parret blev gift i 2012 efter at have dannet par i omkring fire år.

Du kan læse “The Devil Wears Prada”-skuespillerindens opdatering her:

Hollywood-stjerne: Ingen hast med at smide babyvægten

There is no shame in gaining weight during pregnancy (or ever). There is no shame if it takes longer than you think it will to lose the weight (if you want to lose it at all). There is no shame in finally breaking down and making your own jean shorts because last summer's are just too dang short for this summer's thighs. Bodies change. Bodies grow. Bodies shrink. It's all love (don't let anyone tell you otherwise.) Peace xx #noshame #lovewhatyouhavebeengiven

A photo posted by Anne Hathaway (@annehathaway) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu