Oscarvinder: Star Wars spændte ben for mig

fredag d. 19. december 2014 kl: 16. 30 Af: Ritzau Fokus
 

Helt ødelagt blev Natalie Portmans karriere dog ikke. Her ses hun, da hun i 2011 vandt en Oscar for sin rolle i thrilleren Black Swan.

Helt ødelagt blev Natalie Portmans karriere dog ikke. Her ses hun, da hun i 2011 vandt en Oscar for sin rolle i thrilleren Black Swan. Foto: Matt Sayles/AP

Den amerikanske skuespillerinde Natalie Portman bebrejder sin rolle i Star Wars for at skade hendes karriere

Johnny Reimar: -Sådan startede Dansktoppen

Legendarisk vil de fleste drengerøve og filmelskere nok kalde Star Wars-filmene. I hvert fald den ene halvdel.

Den anden halvdel derimod. Ja, den kunne folk nok godt blive enige om at lægge i den berømte glemmebog.

Det er dog ikke lykkes helt. For nogen huskede de tre første filme til den amerikanske Hollywood-stjerne Natalie Portmans store ærgrelse.

Den i dag 33-årige skuespillerinde, der spiller Anakin Skywalkers kone, Padma Amidala, i Star Wars episode et, to og tre, bebrejder nu filmene for at have spændt ben for hendes karriere.

– Da Star Wars kom ud, troede alle, at jeg var en dårlig skuespiller. Jeg var med i den film med størst indtjening i det århundrede, men ingen instruktør ville arbejde med mig, siger Natalie Portman til NY Magazine.

Men heldigvis for den i dag populære skuespillerinde, var der én, der trods alt troede på hende. Nemlig filmskaberen Mike Nichols, som tidligere havde arbejdet sammen med den amerikanske skønhed.

– Mike skrev til instruktøren Anthony Minghella og sagde “Tag hende med i Cold Mountain, jeg tror på hende”. Så fik Anthony mig videre til instruktøren Tom Tykwer, som fik mig videre til Wachowski-brødrene, fortæller Natalie Portman

Og det gav pote. Natalie Portman fik i 2006 en rolle i tvillinginstruktørernes film V for Vendetta

Og siden da er det ikke gået så dårligt. I 2011 vandt hun nemlig en Oscar for sin rolle i thrilleren Black Swan.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu