Overvældet Mads Mikkelsen spyttede på verdensstjerne

fredag d. 3. februar 2017 kl: 16. 28 Af: Ritzau Fokus

Den danske stjerneskuespiller blev starstruck, da han mødte OL-legenden Usain Bolt.

Mads Mikkelsen mænger sig med superstjerner som Rihanna, Orlando Bloom og Daniel Craig i arbejdet som skuespiller.

Men privat kan den danske verdensstjerne selv blive vildt overvældet.

Spyttede på sportsstjerne

Det skete blandt andet for to måneder siden, da han mødte den jamaicanske supersprinter Usain Bolt, der har løbet sig til otte OL-guldmedaljer.

– Jeg kom til at sige noget meget irriterende om, at jeg syntes, han var fantastisk. Jeg tror også, jeg spyttede, mens jeg sagde det. Jeg er meget starstruck, når jeg møder sportsfolk, afslørede den danske darling over for Ritzau Fokus til Zulu Awards torsdag aften.

Årets skuespiller

Til prisshowet nappede Mads Mikkelsen prisen som årets skuespiller. Og det var han overrasket over.

– Jeg har ikke lavet frygteligt meget i Danmark de sidste par år, og alligevel synes publikum, at jeg skal være årets danske skuespiller. Det synes jeg måske er lidt uretfærdigt, men jeg tager imod prisen med takkehånd, sagde han.

Han synes, at Zulu-prisen adskiller sig fra andre priser, fordi det er publikum, der bestemmer.

Mads Mikkelsen donerer 50.000 kroner til dette projekt

– Hvis ikke publikum er der, så findes vi heller ikke. Uden dem er vi ingenting, lød det fra “Jagten”-stjernen.

Zulu-vært blev befippet

Under prisshowet blev showets vært, komiker Ruben Søltoft, temmelig befippet over at møde Mads Mikkelsen. Og det synes Mads Mikkelsen føles lidt underligt.

– Jeg sidder også og ser tv med fødderne oppe og en kop te i hånden og ser de her mennesker, som lige pludselig bliver starstruck over at møde mig. Det er meget mærkeligt, sagde en veloplagt Mads Mikkelsen.

Mads Mikkelsen har for nylig været aktuel i den legendariske “Star Wars”-franchise “Rogue One” og som superskurken i Marvel-braget “Doctor Strange”. Derfor har han ingen film på plakaten det næste stykke tid.

Stjernerne fra Rejseholdet: Sådan er det gået dem

– Lige nu holder jeg ferie. Nu skal jeg finde ud af, hvad jeg så skal lave. Intet er afgjort, afslørede den danske verdensstjerne.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu