P Diddy stopper

tirsdag d. 10. oktober 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Sean ”Diddy” Combs stopper med sin sangkarriere. Sean Combs, også kendt som P Diddy, vil lægge mikrofonen på hylden, når hans nye album Press Play er kommet på hylderne. Han vil nu fokusere på sin skuespillerkarriere. Hans nye album vil være det første siden The Saga Continues i 2001, og det fjerde album som soloartist.

De skal dække kronprinsens 50 års fødselsdag

”For at være helt ærlig, så vil jeg gerne have, at dette er det sidste. Mine første par albums handlede om drama, død, tragedie, kontroverser og opture og nedture. Dette album er om kærlighed. Jeg vil gerne ende det med kærlighed. Jeg vil ikke blive længere end jeg er velkommen. Jeg føler at jer er på mit højeste lige nu med dette album. Der er så mange ting på slutningen af dagen, der er mine stærke sider. Jeg ser frem til min skuespillerkarriere. Men lige nu er mit fokus på Press Play, og at vi gør det bedste for det album,” siger Combs.

Del din kommentar

Forsiden lige nu