Her er værterne til årets P3 Guld

tirsdag d. 15. august 2017 kl: 12. 52 Af: Ritzau Fokus
P3 Guld
Andrew Moyo og Petra Nagel bliver værter for P3 Guld 2017 den 22. september. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR.

P3-værten Andrew Moyo og DR3-profilen Petra Nagel guider publikum og seere gennem musikfesten til september.

Når dansk musik bliver hædret og hyldet til årets P3 Guld den 22. september i DR Koncerthuset, bliver det to garvede værtsveteraner, der guider publikum og seere gennem aftenen.

P3-værten Andrew Moyo og DR3-profilen Petra Nagel udgør nemlig duoen, som står i spidsen for musikfesten, hvor der skal uddeles tre priser – P3 Prisen, P3 Talentet og P3 Lytterhittet.

Det annoncerer DR på sin hjemmeside.

Petra Nagel: -Det vildeste

Ifølge Petra Nagel er værtstjansen det vildeste, hun nogensinde har prøvet.

– Jeg har aldrig prøvet at stå foran så mange mennesker, så jeg er delt i to – lige dele dødsangst og eufori. Jeg må finde en måde at forene de to ting på, lyder det fra den populære vært til dr.dk.

Andrew Moyo ser også frem til årets uddeling, som ifølge radioværten er noget helt særligt.

TV-vært mor for første gang

– P3 Guld adskiller sig fra andre musikpriser ved ikke kun at uddele priser til dem, vi udmærket godt ved har klaret sig helt vildt godt i det forgangne år, siger Andrew Moyo til dr.dk og uddyber:

– Det er en fremsynet prisuddeling, der udstikker en retning for, hvilken ny dansk musik, der bliver fedt, i årene der kommer. Det er sindssygt stort og en kæmpe ære at være vært, og jeg glæder mig så meget, siger han til dr.dk.

Helt frem til showstart vil navne på både optrædende og nominerede til de tre priser drypvist blive afsløret på P3, dr.dk og på sociale medier som Facebook og Instagram, oplyser DR.

Gravid tv-vært har frygtet det værste

P3 Guld sendes direkte på DR3 fredag den 22. september fra klokken 21.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu