P3-værter nybagte fædre: Se babybillederne her

torsdag d. 29. september 2016 kl: 8. 44 Af: Ritzau Fokus
290916-dr-vaerter
Anders Stegger (t.v.) og David Mandel (t.h.) er blevet fædre for første gang. Foto: Petra Kleis & Agnete Schlichtkrull, DR.

David Mandel og Anders Stegger, hvis respektive kærester også arbejder i DR, tog onsdag børnene med på job.

Sommeren har budt på babyboom i Danmarks Radio.

Anders Stegger og David Mandel er nemlig blevet fædre for første gang til henholdsvis en lille pige og en lille dreng, som de har fået med deres respektive kærester, der begge også arbejder i statsradiofonien.

Og noget tyder på, at de to små DR-babyer allerede er ved at gå i forældrenes fodspor – onsdag havde P3-radioværterne nemlig de nyfødte med på arbejde.

– Babystormøde på P3 i dag. Anders Steggers Nola og Pelle mødte hinanden for første gang. Man kan tydeligt se, at det var starten på noget smukt, skriver David Mandel til et babybillede delt på Instagram, hvor de to nybagte fædre stolt sidder med deres respektive børn på skødet.

Populær vært siger farvel til DR

Også Anders Stegger har delt et foto af firkløverne under ordet “familiesammenføring”, og det har fået flere tusinder til at trykke “like” til babybilledet.

David Mandel annoncerede fødslen af sønnen Pelle i starten af august, og få uger efter kunne 28-årige Anders Stegger så fortælle, at han også var blevet far for første gang.

– Jeg er blevet far til hende her. Hun hedder Nola, er rødhåret, og det hele er sindssygt og vidunderligt, skrev dengang radioværten på Instagram.

Se babybillederne her:

Baby-stormøde på P3 i dag. @andesteg s Nola og Young Pelle mødte hinanden for første gang. Man kan tydeligt se at det var starten på noget smukt❤️

A photo posted by David Mandel (@dreamlife81) on


Familiesammenføring (repost @pellepeterjensen)

A photo posted by Anders Stegger (@andesteg) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu