Page Four ude med ny single i dag

fredag d. 25. september 2015 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Lauritz, Stefan, Jonas og Pelle udgav deres første single ’Sommer’ i starten af juni, og siden har det taget fart. Drengene har fået deres første guldplade, har rundet en million visninger på Youtube med Sommer og nu er de klar med efterfølgeren ’Fucking Smuk’.

Page Fours anden single ’Fucking Smuk’ er opfølgeren til ’Sommer’, som blev et af sommerens største hits, fik en guldcertificering på lidt over to måneder og skabte interesse for bandet landet over.

Dansk boyband går hvert til sit

Drengene kom på deres første tour, som startede på Vilde Vulkaner, tog dem forbi blandt andet Skanderborg Festival og sluttede sammen med The Fooo Experience på Vega i København.

Fucking Smuk er her til morgen blevet udgivet eksklusivt på Spotify, og er en sang om alt det man gerne vil have men ikke kan få:

– Det kan være den her utroligt skønne pige, hvor problemet er, at hun allerede har en kæreste, så derfor kan et forhold ikke lade sig gøre. Men det ændrer jo ikke på hvor fucking smuk hun stadig er, siger Jonas Eilskov.

Fredagsrock fejrer jubilæumsår med disse kunstnere

Det er nu et år siden at drengene besluttede at gå sammen som en gruppe, og på det år har de lavet tre covernumre og nu to singler, hvor den sidste single Sommer har rundet en million visninger på Youtube.

Efteråret skal dels bruges i skolen, på Ultra Galla, og dels i studiet hvor de arbejder på en kommende EP. Fucking Smuk er tilgængelig på alle digitale musiktjenester fra i dag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu