Royalt par inviterer til koncerter på slottet

torsdag d. 13. juli 2017 kl: 21. 43 Af: Ritzau Fokus
Palais Princier de Monaco
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene holder sommerkoncerter på slottet Palais Princier de Monaco fra den 16. juli. Foto: Eric Gaillard/Scanpix (Arkivfoto)

Monacos fyrstepar, fyrst Albert og fyrstinde Charlene, holder sommerkoncerter på slottet Palais Princier de Monaco fra den 16. juli.

Der bliver skruet op for de royale rytmer i weekenden.

Her inviterer fyrst Albert og fyrstinde Charlene fra søndag den 16. juli inviterer til en række udendørs sommerkoncerter på slottet Palais Princier de Monaco, der ligger i hjertet af Monte Carlo i det stenrige fyrstedømme Monaco.

På sin officielle hjemmeside har det monegaskiske fyrstedømme delt et billede fra en af sidste års koncerter samt et billede af slotspladsen, hvor årets sommerkoncerter finder sted.

Blandt de optrædende i år er foruden et strygeorkester blandt andre den japanske dirigent Kazuki Yamada, den slovakiske dirigent Juraj Valčuha og den franske operasangerinde Véronique Gens.

Der er dresscode

På arrangementets officielle hjemmeside fremgår det, at dresscoden under koncerterne er jakkesæt og slips.

Sommeren er fyldt med store begivenheder i det monegaskiske fyrstedømme.

Royal fødselsdag: Playboy-prinsen fylder 60

Foruden de kommende sommerkoncerter kunne fyrst Albert og fyrstinde Charlene for nylig fejre såkaldt sukkerbryllup efter seks år sammen som mand og kone.

Parret giftede sig først ved en borgerlig ceremoni og gentog dagen efter sit ja ved en kirkelig vielse.

Royal darling runder skarpt hjørne

Se billederne her:
/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu