Pamela afslører elskere

fredag d. 13. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I Pamela Andersons nye bog “Star” er der beskrevet flere pinlige episoder med hendes forskellige elskere. Selv om navnene er ændret, er det ikke særlig vanskeligt at finde ud af, hvem der er hvem. Lighederne mellem Pamela Anderson og hovedperson i “Star” er slående. De kommer begge fra Canada, rejste til storbyen i USA og endte som nøgenmodel. Men det er ikke den eneste lighed i bogen.

Josefine overtager Peter Møllers plads som fodboldens ankermand

Et række Hollywood-stjerner kan få sig en ubehagelig overraskelse når de læser bogen “Star”. For selv om den tidligere Playboy-model ikke opgiver de virkelige navne på elskerne i bogen, skal der ikke meget fantasi til at finde ud af, hvilke stjerner der egentligt er tale om. For eksempel er Tommy Lee, Jimi Deed. Brett Michaels hedder i bogen Michael Stettson og synger i gruppen Belladona. Pamela mødte Brett til en fest hos Hugh Hefner i Playboy Mansion. I bogen møder Star Stettson til en fest hjemme hos Marsten Mann i Mann Castle. Star og Stettson har sex i limousinen på vej hjem. Til en anden fest har hovedpersonen i bogen sex med Thommie Thoms. Thoms er en rapper og undertøjsmodel der senere bliver skuespiller. Denne person kunne mistænkeligt minde om Mark Wahlberg (Marky Mark).

Kom med indenfor på Marselisborg

En person der fremstår virkeligt dårligt i bogen er Randy “Ran” Pirazzo. En mand som kan minde om Sylvester Stallone. Han forsøger at forgribe sig på hende til en fest. Derefter skammer han sig så meget at han beder om tilgivelse i et brev.

Del din kommentar

Forsiden lige nu