Pamela Andersons russsiske drøm

torsdag d. 26. april 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Der er efterhånden mange i Hollywood, der har adopteret børn fra andre dele af verden, og nu ser det ud til, at den barmfagre blondine Pamela Anderson også leger med tanken om at blive adoptivmor, selv om hun allerede har to sønner fra ægteskabet med Tommy Lee.

I hvert fald er Pamela lige kommet hjem fra en tur til Rusland, og hun er faldet fuldstændig for nogle forældreløse børn, hun mødte på et børnehjem i Moskva, som hun under alle omstændigheder agter at besøge igen.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Men alligevel er skuespillerinden en smule bekymret for adoptionsprocessen, som er kompliceret, når det drejer sig om russiske børn, fordi der ikke er traidtion for udenlandske adoptioner.

“Medmindre man er russer eller i hvert fald bosat i Rusland, så er det vanskeligt at adoptere et russisk barn, for det er ikke sædvane i deres kultur. De har ikke noget system med plejefamilier, så hvis et barn bliver forældreløst, så er det bare sådan. De går i skole på børnehjemmet, og det er kun ca. 5% som bliver bortadopteret,” forklarer Anderson.

Del din kommentar

Forsiden lige nu