Pamela er en dum blondine

tirsdag d. 21. marts 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Pamela Anderson er glad for sit ”dum blondine” image. Hun fortæller, at hun er sikker på, at det er det image, der har sørget for en 15 år lang god karriere. Hun fortæller, at hun har plejet sit image som en dum blondine, for så har hun let kunne overraske folk med sin viden og humor.

Frederik og Mary kickstarter julen down under

”Det er den bedste del ved min charme. Når man ikke har noget at leve op til, så kan man ikke skuffe nogen. Så nogen man afslutter en hel sætning, så er man et geni. Jeg forstår godt hvad jeg har lavet i min karriere, hvor jeg kommer fra, og jeg kan godt se hvordan folk hurtigt kan komme til at opfatte mig på en bestemt måde. Jeg elsker blondine imaget, for så har jeg ikke noget at skulle bevise. Jeg tror og håber, at når folk snakker med mig, og lærer mig at kende, så vil de se mig som en intelligent og kreativ person,” udtaler Pamela.

Del din kommentar

Forsiden lige nu