Panamah tager hvad de kan få på ny single

søndag d. 11. oktober 2015 kl: 16. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Panamah er ude med en ny single og drager også på en mini efterårsturné. Pressefoto.

Panamah er ude med en ny single og drager også på en mini efterårsturné. Pressefoto.

Efter længere tids stilhed udsendte Panamah i foråret singlen ’Lever Vildt’, der var første forsmag på gruppens kommende EP.

Nu er trioen klar med næste udspil herfra – nemlig singlen ’Tag Hvad Du Kan Få’, hvorom bandet selv fortæller:

– ’Tag Hvad Du Kan Få’ går med munter melankoli ind i de øjeblikke i tilværelsen, hvor man erfarer, at ikke alt i livet er, som man ønsker det skal være. Tag Hvad Du Kan Få er på den ene side et kynisk statement, der handler om at livet kan gøre ondt. Men på den anden side ligger optimismen. For så længe man tager hvad man kan få, har man ikke givet op.

Fusion af tre forskellige baggrunde

Panamah er en fusion af tre meget forskellige personligheder, der med hver deres musikalske baggrunde hver især bidrager med noget unikt. Kombinationen af forskellighederne gør, at de tre bandmedlemmer søger inspiration og sparring hos hinanden, og derved skaber deres helt egen lyd. Panamah består af Anders, Amalie og Peter, som sammen skaber et samlet særpræg, Panamah.

Panamah: -Vi holder fast i melankolien

– Vi er gået fra at være tre personer med meget forskellige musikalske udgangspunkter som satte vores eget præg på musikken, til at have en større forståelse for hinandens idéer og præferencer. På vores nye EP har vi formuleret et fælles univers hvor vi eksperimenterer videre med vores lyd, lyder det fra trioen.

Ny EP klar i 2016

Efter albummet ’En Varm Nats Kølige Luft’ fra 2013 har Anders, Amalie og Peter taget en dyb indånding, og ovenpå to travle år har trioen igen fundet luft til at få inspirationen tilbage. I 2016 er gruppen klar med en ny EP, hvorpå der både er plads til lyse og mere dystre numre.

EP’en er en naturlig videreudvikling af vores tidligere arbejde – med sange som er umiddelbart tilgængelige, men samtidig rummer en dybde i både tekst og produktion som måske først afslører sig ved gentagne gennemlytninger.

Panamah tilbage: Ny single og eksklusive koncerter

Udover at være klar med ny single, så besøger Panamah landets største byer når de tager på miniturne til efteråret. Her kan de opleves på følgende datoer:

To. 26. nov.  Odense, Posten
Fr. 27. nov.   København, DR Koncerthuset, Studie 2
To. 3. dec.    Aarhus, Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal
Fr. 4. dec.     Aalborg, Musikkens Hus, Intimsale

Del din kommentar

Forsiden lige nu