Paradise deltager slog mand i gulvet med flaske på Crazy Daisy

mandag d. 11. februar 2013 kl: 9. 42 Af: Kendte.dk NY
 

Sidste års ‘Paradise Hotel’-deltager Türker Alici, tilbragte søndag morgen i en celle i arresten i Herning efter et slagsmål på diskoteket Crazy Daisy.

 

Eks Paradise deltager er meldt for vold efter slagsmål i weekenden. - Foto: tst.senior.dk

Eks Paradise deltager er meldt for vold efter slagsmål i weekenden. – Foto: tst.senior.dk

 

Tidligere Paradise deltager tæver mand med flaske
Türker og kammeraten kom i tumult med et par af diskotekets øvrige gæster, og på et tidspunkt ramte Türker en 23-årig mand i nakken med en vodkaflaske. Han er nu sigtet for vold. Det fortæller Türker selv til ekstrabladet.dk

 

Læs også:  Mette forlader frivilligt Paradise Hotel

 

Prøvede at stoppe slagsmål
“Mig og min kammerat står på dansegulvet, da han pludselig får et skub i ryggen. Der er optræk til tumult mellem min kammerat og ham den anden fyr”

 

– siger Türker som var outsideren i Paradise 2012 og tilføjer, at han i den ene hånd havde en 70 cl. flaske Smirnoff vodka, som han bar rundt på, for at den ikke skulle blive stjålet.

 

tyrker

 

 

Læs også:  Sex på Paradise Hotel

 

“Jeg prøver at stoppe det og får selv en på hovedet. På et tidspunkt løfter jeg armene for at bryde ind, og så rammer jeg ham den anden i baghovedet”, –  lyder Türkers videre forklaring.

 

“Det var ikke med vilje, at jeg slog ham. Sådan er jeg slet ikke opdraget”, – siger Türker til ekstrabladet.dk og tilføjer, at han efterfølgende har kontaktet sit offer på Facebook for at sige undskyld.

 

Kilde: Ekstrabladet.dk

Del din kommentar

Forsiden lige nu