Paradise-pige forgiftet på kendis-klub

torsdag d. 18. august 2016 kl: 13. 32 Af: Elo Christoffersen
180816 isabella facebook
Isabella Renee Jørgensen mener hun blev forgiftet på en kendis-klub i København. Foto: Facebook.

Isabella Renee Jørgensen, der var med i "Paradise Hotel" i 2015, endte på sygehuset på en bytur, da nogen havde puttet stoffer i hendes drink.

En hyggelig aften i gode venners lag til modeugen i København i torsdags endte som et mareridt for Isabella Renee Jørgensen, der er kendt fra “Paradise Hotel” i 2015.

I et opslag på Facebook skriver Isabella Renee Jørgensen, at hun bestilte et par drinks på den nyåbnede kendisnatklub Chateau Motel og mødte herefter en masse bekendte:

– Pludselig ud af ingenting begynder alt at flimre for mine øjne, pive for mine øre og jeg mærker min puls begynder at stige og mit hjerte hamre ualmindeligt hurtigt. Jeg løber ud på gaden da jeg går i panik og kan mærke at det her bestemt ikke er alkohol men der er noget helt galt. Pludselig går min krop i kramper, så voldsomme at jeg ikke kan styre min krop, det næste jeg husker er at jeg ligger på Hvidovre hospital, skriver Isabella Renee Jørgensen.

Ecstasy i blodet

Lægerne får stesolid i Isabellas krop for at dæmpe pulsen og hjerterytmen, da den er livstruende høj.

– Jeg får drukket kul for at neutralisere kroppen, og blodprøverne viser hurtigt at jeg har MDMA i mit blod, en så stor mængde at det også har givet min hjerne en stof psykose.

I opslaget skriver Isabella Renee Jørgensen, at hun godt ved, hvem gerningsmanden er:

– Til min gerningsmand som jeg er bevist om hvem er, kan jeg kun sige “karma rammer”. Jeg vælger mine kampe her i livet med omhu, men det her vender jeg ikke venstre kind til. Det kunne have kostet mig mit liv, og giver mig nu frygt for at have en god nat ude med pigerne længe længe frem i frygt for igen at blive drugget, skriver Isabella Renee Jørgensen.

Hun pointerer at opslaget er lavet for at advare andre.

I følge Ekstra Bladet har Isabella Renee Jørgensen meldt sagen til politiet.

Så farligt er MDMA

Ecstasy (MDMA) ligger i virkning mellem de centralstimulerende stoffer og de psykedeliske stoffer

Ecstasy giver følelse af eufori, varme, kærlighed og interesse for andre mennesker. Man får nedsat søvnbehov, øget svedtendens og risiko for væskemangel (dehydrering)

Virkningerne indtræder gradvis efter 30 minutter

Rusen varer typisk 4-6 timer

Ecstasy er afhængighedskabende. Det kan medføre angst, depression og søvnforstyrrelser

Kilde: Sundhed.dkDel din kommentar

Forsiden lige nu