Paradise-vinder er blevet mor

søndag d. 7. februar 2016 kl: 12. 52 Af: Ritzau Fokus

Paradise-vinderen Monique von Appen er blevet mor til en sund og dejlig pige. Det afslører hun på Facebook.

Sidste års Paradise-vinder, Monique, er blevet mor til en lille datter.

Sidste års Paradise-vinder, Monique, er blevet mor til en lille datter. Foto: Mogens Flindt/Polfoto

Hverdagen har i den grad ændret sig for sidste års Paradise-vinder Monique Von Appen, og fremover står den på bleskift og omsorg.

På sin Facebook-profil afslører hun, at hun og kæresten Mark Slem Bøgelund, der sammen deltog i Robinson Ekspeditionen, er blevet forældre til en lille pige.

– Folk er begyndt at gætte på grund af min lave aktivitet på de sociale medier. Og det er megasvært at holde hemmeligt. Men hvorfor også holde det hemmeligt? Vi er blevet forældre til en sund og dejlig pige. Jeg vil gerne dele forløbet med jer, men jeg vil meget hellere bruge min tid på min datter, skriver hun på Facebook.

Paradise Hotel-deltager flipper ud: Bliver skidt på

Navn allerede fundet

De nybagte forældre har allerede fundet et navn til den lille pige. Datteren skal nemlig hedde Manila efter den filippinske hovedstad, og det er der en helt særlig grund til. Det afslørede Monique Von Appen på sin blog for nogle uger siden.

– Fordi jeg var så naiv at tage med Mark på tur til Robinson, som foregår på en af de mange øer dernede. Det var ligesom der, vi virkelig kom tæt på hinanden, og det var der, jeg forelskede mig i ham.

– Så når vores datter spørger “hvorfor hedder jeg Manila”, så kan vi pænt fortælle historien om, at mor tog en spontan beslutning og tog med far på oplevelse, skrev hun på sin blog.

Parret blev kåret til “årets par” ved Reality Awards 2016, og det er Robinson-parrets første barn.

Sådan: Så er der "sex" på Paradise Hotel

My babygirl 💞💞 er en lykkelig og stolt mor 😍 vi glæder os til at ramme vores eget hjem senere i dag. Jeg er fuldstændig forelsket ❤️ hun kunne ikke være mere perfekt 💞 @mark_slem

Et billede slået op af Monique von Appen 💞 (@nikkerbabe) den


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu