Paradise-vinderen: Jeg fester pengene op igen

mandag d. 28. maj 2012 kl: 11. 18 Af: Kendte.dk NY
 

Det blev Frederik Lilja, der løb med sejren i Paradise Hotel Reunion – og dermed de 250.000 kroner, der var på højkant. Men da han havde lavet en aftale med sin gode ven Michael “Lange” om, at de ville dele præmien, hvis en af dem vandt, er han “kun” blevet 125.000 kroner rigere. De penge skal der så i øvrigt betales skat af.

Læs også: Amanda: Jeg vil ikke tage ADHD-medicin

Så selv om Frederik egentlig har en intention om ikke at feste pengene op – som han gjorde, da han vandt præmien på 500.000 kroner i sæson 5 – erkender han, at det nok ender sådan igen i år. – Jeg har én gang brugt pengene useriøst, så det skal jeg ikke igen, siger han til Starlounge.

– Men jeg mangler ikke noget, så det, der er tilbage (når Skat og Michael “Lange” har fået deres del, red.), bliver nok også i år brugt på byture og rejser. Hans Paradise Hotel-kæreste Line kan også se frem til lidt ekstra forkælelse. – Jeg skal have Line med ud at rejse, lyder det fra vinderen, der regner med at de tager sydpå

Læs også: Paradise-Amalie får sit eget tv-show

– eksempelvis til en lille havneby i Spanien. Efter Paradise Hotel Reunion-deltagerne havde set vinderafsnittet sammen på natklubben Anton i København torsdag aften, var de klar til at fejre Frederik og hinanden med et ordentligt brag.

I løbet af aftenen på diskoteket havde de drukket Skinny Bitch og Heineken, men kort efter finaleafsnittet var blevet vist, var det festlige lag allerede på vej videre til natklubben Karel Van Mander, hvor de mange gratis flasker, venner og bekendte ventede på dem.

Del din kommentar

Forsiden lige nu