Paranoide Michael

fredag d. 5. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jackson har sat sine sikkerhedsvagter til at undersøge alle sine tøjbamser for skjulte mikrofoner. Efter politiets razzia på Neverland Ranch for to uger siden, så mistænker han dem for at have anbragt skjulte mikrofoner i hans hjem.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

En kilde fortæller, at sikkerhedsvagterne blev sat til at undersøge alle bamser og alt det andet legetøj på ranchen: “Han har krævet en fuldstændig gennemgang af det hele”, siger kilden, der også kan fortælle at bamserne er blevet gennemlyst med røntgenstråler, for at undersøge om der var skjulte mikrofoner inden i dem.

Michael Jackson bor i øjeblikket i Las Vegas og nægter at vende tilbage til ranchen, før alt inventaret er blevet tjekket for skjulte mikrofoner. Efter at popstjernen blev filmet i smug, i sit privatfly før afhøringen for to uger siden, så er han blevet meget paranoid og er hele tiden bange for at blive aflyttet: “Han vil ikke engang tale med sine advokater over telefonen”, siger kilden.

Politichefen i Santa Barbara, hvor Michaels hjem ligger, har beskrevet mistanken om, at politiet har gemt mikrofoner som “absurd”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu