Parfume fik Kira Eggers til at tisse i bukserne

mandag d. 9. maj 2016 kl: 19. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Kira Eggers nåede sit flyt og kunne nyde turen trods det lille uheld. Foto: Facebook

Kira Eggers nåede sit flyt og kunne nyde turen trods det lille uheld. Foto: Facebook

Et pludseligt “last call” til flyet gjorde Kira Eggers så chokeret, at hun tissede i bukserne

På vej til Mauritius havde Kira Eggers en ubehagelig oplevelse. Hun blev fanget i en Jo Malone-butik, skriver hun på sin blog:

På vej ned mod gaten ca. en time før flyet skal lette, kommer jeg forbi Jo Malone. Ohhh NO! Ohhhhhh YES! Her er det så, at al sund fornuft forlader min tanker. Eller måske…indtræder? Ved det ikke, men jer der kender til Jo Malone ved helt sikkert hvad jeg taler om! Det er de bedste parfumer og duftlys jeg kender. Must have. Jo Malone og Narciso Rodriguez MÅ jeg bare eje og da Jo Malone vist ikke lige sådan er at finde i KBH synes jeg at jeg skyldte mig selv at shoppe.

Efter tyve minutter kommer der en besked over højtaleren:

Kira Eggers afslører: Scorede Beverly Hills 90210-stjerne

Lige pludselig ud af højtaleren (jeg får hjertebanken bare jeg tænker på det):

Last call to Mauritius gate 13 is closing eller noget i den stil. Det eneste jeg hvertfald hører dem sige er, gate closing og last call og Mauritius.

Åndedrætsbesvær og panik

Så går Kira Eggers i panik, og så sker det:

Det var for meget for mig – åbenbart. Jeg fik simpelthen så stort et chok og tanken om at sidde i Dubai lufthavn de næste mange timer var for meget for mig – så jeg tissede bukserne. Jeg tænkte først: Akut menstruation! Godt jeg har mørke bukser på! Jeg var ikke sådan ved at tude, men jeg var i paniktilstand.

Hun fik åndedrætsbesvær og kunne ikke løbe nogen som helst steder. Men helt så kritisk var situationen så ikke:

Kira Eggers har fået ny kæreste

Da jeg endelig rammer gaten helt våd i bukserne, siger jeg til damen bag skranken: Hvad sker der, der er 40 minutter til flyet letter?
Hende: Take it easy, catch your breath
Jeg siger så: Jamen det har jeg da ikke tid til åbenbart, flyet letter jo? Helt stakåndet og foroverbøjet. Stadig med hjertebanken.
Så siger hun: Næsten alle er ombord, ja, men tag det nu bare roligt.
Mig: Du sagde “gate closing – last call” – jeg kan da ikke tage det roligt når jeg er 16 gates væk. Hvorfor siger I det, når der er 40 minutter til afgang? (Ja, det er mig det her, jeg vil have svar på alt – irriterende type).
Hende: Det er for at få folk til at komme hurtigere så vi kan få dem ombord, thats all. Dont worry.

Så har Kira pludseligt god tid til at få vasket og tørret bukserne – og hun kan nyde flyveturen resten af vejen til Mauritius.

Del din kommentar

Forsiden lige nu