Paris fester gratis

mandag d. 10. juli 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Paris Hilton bliver betalt for at feste. Det er under alle omstændigheder hvad hun selv påstår. ”Hvis i ser billeder af mig i byen, så bliver jeg betalt for det. Når jeg møder op til en eller anden event, så er det arbejde. Folk tror ikke jeg er genert, men det er jeg. Når kameraerne er tændt, og de tager billeder, så er det arbejde,” udtaler Paris. Det viser sig også, at den Paris vi alle har set i The Simple Life serien, slet ikke er den rigtige Paris Hilton.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

”The Simple Life er en reality serie. Og nogle tror måske det er virkelighed. Men det er falsk. Alle reality shows er i realiteten falske. Når man har et kamera i ansigtet, så opfører man sig ikke som sig selv.. Så før jeg begyndte med showet, så tænkte jeg, at jeg ville lave en blanding af en karakter som hovedpersonerne i Legally Blonde og Clueless mixet sammen. Folk tror de kender mig nu, men det gør de slet ikke,” fortæller Paris, så det må vi jo så tro på.

Del din kommentar

Forsiden lige nu