Paris Hilton er skruk

mandag d. 22. juli 2013 kl: 14. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Heldigvis for tv-stjernen har hendes 11-år yngre model-kæreste også tanker om at slå sig til ro. Foto: Colourbox

Hotelarvingen Paris Hilton som ellers er kendt for at være en festabe, fortæller at hun er klar til børn.

Den festglade Paris Hilton, der brugte adskillige år på at vælte ud af natklubber i de tidlige morgentimer og blev kendt som party-pigen over dem alle, vil tilsyneladende lægge den vilde livsstil på hylden og falde til ro.

Natklub rømmet: Kendis tabte 12 mio. kr. dyr diamantring

Reality-stjernen går nu med drømme om at blive mor.

– Jeg vil elske at få en familie en dag. Det er så vigtig en del af livet. Jeg ville elske at blive mor. Lige nu har jeg mange kæledyr. Jeg er på en måde mor for alle mine kæledyr, fortæller 32-årige Paris Hilton ifølge femalefirst.co.uk.

Den smukke hotelarving, der i øjeblikket dater den 21-årige model River Viiperi, har desuden allerede gjort sig tanker om drømmebrylluppet.

– Nogle gange tror jeg, at jeg vil have et stort fantastisk bryllup. Andre gange vil jeg elske at tage til Fiji eller Bora Bora eller en fjerntliggende ø og holde det lille og intimt – eller måske gøre begge dele.

Prinsessens luksusfødselsdag: Fejrede den med Hilton og Caroline Fleming

Heldigvis for tv-stjernen har hendes 11-år yngre model-kæreste også tanker om at slå sig til ro.

– Lige siden jeg var barn, har jeg ville slå mig ned. Mine forældre fik mig sent, og min drøm er at få et barn og være mit barns ven – at være en sej far. Jeg er klar, hvis det skulle ske. Der er ingen hast, men jeg har intet problem. Jeg elsker børn, fortæller han til magasinet Hello!

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu