Paris konkurrerer med mor

torsdag d. 3. august 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Paris Hiltons mor er en MILF. Paris Hilton har brandet sin mor som en af sine største rivaler, når det kommer til kærlighedslivet, fordi hun er så sexet. Paris siger, at hun kæmper en kamp for at konkurrere med sin mor Kathy Hilton, fordi alle hendes kærester synes hun ser godt ud med det samme de ser hende. ”Min mor er så hot. Alle mine drenge venner er vilde med hende og vil have hende. Hun er en MILF. A Mother I’d Like to Fu..,” udtaler Paris. Enhver der har set American Pie filmene, ved hvad hun snakker om.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Paris siger også, at hendes mors forhold til sin mand Rick, har inspireret hende til at vente på den helt rigtige, inden hun gifter sig. ”Mine forældre er cool, og det er cool at de har været sammen i så lang tid. Jeg vil gerne finde en som min far, for han elsker min mor så højt. De har ikke tilbragt en eneste nat væk fra hinanden siden de blev gift.,” siger Paris.

Del din kommentar

Forsiden lige nu