Paris og Nicole hadet

torsdag d. 17. februar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Paris Hilton og Nicole Ritchie er ikke populære blandt alle mennesker. De er rent faktisk blevet kaldt for kællinger fra helvede af en mand de arbejdede for i deres reality show. I The Simple Life 3 rejser tøserne rundt med Greyhound busser, og arbejder for at få råd til billetterne og mad. Larry LoSchiavo der er manager for Quality Auto Centre i Bloomfield, New Jersey, var bestemt ikke begejstret for pigernes indsats. ”Jeg har ni børn, og ingen af dem har givet mig så mange problemer, som de to piger gav mig på én dag,” udtaler han. ”Paris og Nicole er kællinger fra helvede!” Efter pigerne havde arbejdet for ham, tog han i biografen med sin kone.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

I biografen var også Paris og Nicole. Pigerne ville overhovedet ikke hilse på Larry og hans kone. Nicole viftede med hånden i deres retning, men hun virkede som om hun var mere interesseret i sin mobiltelefon. Man skulle tro, at pigerne i det mindste havde et minut til at snakke med deres tidligere arbejdsgiver og hans kone, men det havde de åbenbart ikke.

Larry var heller ikke begejstret for at det lykkedes pigerne at smadre to biler der skulle sælges, ved at bakke dem ind i hinanden. Bagefter måtte showets producere købe bilerne, da de ikke længere kunne sælges. Under deres ophold hos Larry planlagde tøserne også at stjæle en politibil, hvilket Larry kaldte for yderst uforsvarlig opførsel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu