Paris til VMA

torsdag d. 2. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Paris Hilton morede sig meget godt til MTV Video Music Awards, mens andre store stjerner udeblev. Paris skulle uddele priser sammen med Jessica Simpsons mand Nick Lachey, og det gjorde hun et meget stort nummer ud af. Hun er meget kendt for at gå i t-shirts med påskriften: “Your boyfriend wants me”, og denne aften satte hun dette på en prøve.

Hun flirtede nemlig i stor stil med Nick Lachey på scenen, og også til festen efter prisuddelingen. Paris hev flere gange Nick væk fra Jessica, så hun ikke kunne se de to. Jessica var dog nærmest ligeglad, og hendes kolde kommentar var:” Og hvad så!”

Børnenes julekalender: Klassens jul

Mange regnede med at Britney Spears skulle på scenen og opføre sin nye single My Prerogative til dette års VMA, men hun kom aldrig. Det ville have været den perfekte mulighed for popstjernen for at lave PR for singlen, men det blev ikke til noget. Hun har ellers lavet det til en tradition at komme og opvise. Alle kan stadig huske det berømte kys med Madonna! Men det var ikke kun VMA hun blev væk fra, Hun kom heller ikke til det sidste show på sin Britney Spears Camp For The Performing Arts, til stor skuffelse for de mange børn der var med.

Grunden til at hun ikke mødte op til noget var, at hun lige havde været ved lægen med sit knæ, og da knæet var opsvulmet sagde lægen, at hun skulle undgå at flyve i længere tid, på grund af det store tryk inde i et fly. Justin Timberlake kom heller ikke til VMA, han nød istedet en afslappet ferie på Hawaii med Cameron Diaz.

Nogle af årets vindere:

Årets bedste video: Outkast – Hey Ya

Bedste mandlige video: Usher f/ Lil Jon & Ludacris – Yeah

Bedste kvindelige video: Beyonc

Del din kommentar

Forsiden lige nu