Partiformand hemmeligt gift på Hawaii

torsdag d. 17. april 2014 kl: 12. 33 Af: Ritzau Fokus
 

- Helle og jeg nyder livet på det skønne Hawaii, skriver Lars Barfoed på Facebook.

– Helle og jeg nyder livet på det skønne Hawaii, skriver Lars Barfoed på Facebook. Foto: free

Formanden for Det Konservative Folkeparti, Lars Barfoed, er blevet gift med sin kæreste, partifællen, Helle Sjelle, midt i Stillehavet.

Utro Lars Barfoed skal skilles

Den konservative partiformand Lars Barfoed har valgt at få papir på sin kæreste gennem det seneste år, 43-årige Helle Sjelle og tilbringer nu sin honeymoon på Hawaii.

Det skriver han på Facebook.

– Helle og jeg nyder livet på det skønne Hawaii. Det er dejligt at være på bryllupsrejse efter at have sagt ja til hinanden ved en smuk ceremoni i en kirke her i Honolulu og før rejsen hos borgmesteren på Frederiksberg den 4. april (tak for en fin indsats til Jørgen).

Jørgen er Frederiksbergs borgmester, partifællen Jørgen Glenthøj, der stod for vielsen på Frederiksberg Rådhus den 4. april.

Venstres Tina Nedergaard skriver blandt andet i en kommentar på Facebook, at hun er “helt rørt”.

– Tænk sig, at I vælger hinanden og vælger så romantisk, som I gør. Det er det bedste i verden. Af hjertet et stort tillykke til jer begge. Nyd jeres honeymoon.

Lars Barfoed trak sidste år store overskrifter, da hans kone gennem fire år, Vibeke Sylvest, offentliggjorde, at hun ville skilles på grund af utroskab.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu