Patrick Dorgan ude med ny musikvideo

onsdag d. 4. marts 2015 kl: 11. 03 Af: Elo Christoffersen
 

Popstjerne aflyser Fredagsrock: Her er erstatningen

Patrick Dorgan har udgivet singlen, ’Marilyn’. Se videoen – en hyldest til en helt særlig pige.

I sidste uge udsendte den københavnske sanger, Patrick Dorgan, sin nye single, det charmerende og uptempo soulnummer, ’Marilyn’. Sangen er P3’s Uundgåelige i denne uge, ligesom debuten, ’On The Way Down’ var det i oktober, sidste år.

Nu er Patrick Dorgan klar med videoen til ’Marilyn’.

Videoen, som er instrueret af Michael Spooner (Christopher, Brandon Beal), udspiller sig en sen – og våd – nattetime på en bar, hvor Patrick støder ind i den fascinerende, forførende og ”farlige” kvindetype, som sangen ’Marylin’ netop er en hyldest til.

– Hvis du kan huske den pige som du og alle dine venner havde et crush på, da I var 15 år? Dét er Marilyn! Hun er “the one that got away”. En gudesmuk pige, der er pisse-fascinerende, men som du ikke har en ærlig chance for at kunne holde fast på eller gøre til din egen. Det skal man tage hatten af for og sangen er en hyldest til den pige – selvom man kan få sine følelser i klemme, lyder det fra Patrick Dorgan.

For at opnå den helt rigtige stemning, blev videoen til på en særdeles våd aften, på en bar i indre København, hvor Patrick, til lejligheden, havde inviteret en stor flok venner. Det skarpe øje kan måske spotte et par prominente danske musikere blandt gæsterne.

Det er gået stærkt for den københavnske soulsanger Patrick Dorgan siden han i oktober sidste år udsendte debutsinglen, ’On The Way Down’.

Sangen er blevet råspillet på de danske radiostationer og har fået et stærkt tag i de danske lyttere, for selvom Patrick Dorgan kun har udgivet dette ene nummer, har han formået at spille intet mindre end to tætpakkede koncerter på Lille VEGA, i København, og har netop påbegyndt sin første landsdækkende tour.

Her er årets radiohit

Gaffa fremhævede Patrick Dorgan i januarudgavens “De Bliver Store i 2015”-sektion og med den kommende single ’Marylin’ er denne spådom endnu tættere på at blive til virkelighed.

Se musikvideoen øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu