Pattinson er single

mandag d. 14. december 2009 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Superstjerner leger klovne for velgørenhed "Twilight"-idol har empati for paparazzier

Det siges, at Robert Pattinson, der spiller rollen som vampyren Edward Cullen i Twilight sagaen, nu endelig har bekræftet at han er single. Robert skulle have udtalt dette til det italienske Vanity Fair.

”Jeg er single. Stort set alt der er kommet ud omkring mit privatliv er falsk. Jeg tror sådan noget sker, fordi der virkelig ikke er meget at sige om det jeg laver privat. Når jeg filmer, så lever jeg jo nærmest som en fange på mit hotelværelse. Jeg kommer kun ud for at arbejde, og nogle gange for at gå ud og spise. Men hvis man læser bladene, så ser det ud som om jeg lever et vildt liv,” siger Robert Pattinson eftersigende til Vanity Fair.

Del din kommentar

Forsiden lige nu