Knust skuespiller mistede sin kone: Komik hjælper mig

mandag d. 7. november 2016 kl: 6. 49 Af: Ritzau Fokus

Komikeren Patton Oswalt har talt åbent om sin store sorg, efter at han mistede sin kone i april i år.

For seks måneder siden ændrede livet sig på tragisk vis for den amerikanske komiker og skuespiller Patton Oswalt, da han en aprilmorgen fandt sin kone død i sengen.

Komiker mistede sin kone: Nu skal han giftes igen

Siden har den store sorg været hans følgesvend, men det har ikke betydet, at han har lagt sine optrædener på hylden.

I stedet har Patton Oswalt, der er kendt for sin rolle som Spencer i “Kongen af Queens”, både talt åbent om den forfærdelige aprildag og rollen som enkemand, når han er trådt ind på stand up-scenen, og det har hjulpet komikeren med at bearbejde sorgen.

Det fortæller han i talkshowet “The Late Show With Stephen Colbert”.

– Hvis du ikke taler om det, så etablerer sorgen sig virkelig og får en styrket position inden i dig, siger Patton Oswalt i interviewet.

– Men jo mere du taler om det, og jo mere du eksponerer det for luft og lys, så får sorgen ikke en chance for at etablere sig selv, og så kan du måske komme videre lidt nemmere. Det har været min oplevelse de seneste seks måneder, fortsætter han.

Den 47-årige komiker var i 11 år gift med krimiforfatteren Michelle McNamara, som han har datteren Alice sammen med.

I april sov forfatteren ind i sengen i parrets fælles hjem i Los Angeles, og seks måneder efter er årsagen til dødsfaldet endnu ikke klarlagt.

Patton Oswalt har tidligere fortalt til The New York Times, at han tror, at konen døde af en overdosis af midlet Xanax.

– Jeg har en følelse af, at det kan have været en overdosis. Det var, hvad paramedicinerne sagde, mens jeg skreg og kastede op, sagde han til mediet i slutningen af oktober.

Komiker markerer årsdag for kones død med stor beslutning

Siden har komikeren fortsat sine optrædener, og i september vandt han en Emmy-statuette for stand up-showet “Talking for Clapping”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu