Paul McCartney kommer til Danmark

mandag d. 4. april 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Sidste sommer skabte Beatles-kongen fællessang på Roskilde Festival, og til juni gør han det igen i Jyske Bank Boxen i Herning.

Paul McCartney besøger Danmark til sommer. Her ses han på Roskilde Festivals Orange Scene i 2015.

Paul McCartney besøger Danmark til sommer. Her ses han på Roskilde Festivals Orange Scene i 2015. Foto: Thomas Borberg/POLFOTO

Mindre end et år er gået siden sidst, før Paul McCartney igen sætter benene på dansk jord. I sommeren 2015 fyldte han plænen foran Orange Scene på Roskilde Festival, og nu vender han tilbage til Danmark.

Den tidligere Beatle har netop bekræftet, at han aflægger vores lille land et visit med sin “One on One”-tour.

Da Lennon og McCartney hyggede sig med lyset slukket

Det sker den 27. juni, hvor Jyske Bank Boxen i Herning danner rammen om en aften fyldt med både gamle Beatles-klassikere, ørehængere fra tiden i Wings og nyere solohits.

“One on One”-koncerten lover en helt ny produktion, der giver en spektakulær oplevelse med den nyeste teknologi inden for lys, lyd og video. Og selv om Sir Paul er af den gamle skole og efterhånden må beskrives som en af de mest erfarne spillere i musikbranchen, er han alligevel ikke bleg for at bruge lasere, fyrværkeri og massive storskærme ved sine koncerter.

Paul McCartney lægger vejen forbi København

Koncerten bliver udelukkende med siddepladser, og vil man sikre sig en billet, er det torsdag den 7. april, man skal sidde klar ved tasterne.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu