Paul Potts kommer til Danmark

mandag d. 2. november 2015 kl: 7. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Paul Potts, der blev kendt i Britain’s Got Talent, kommer nu til Holstebro

Mere end 110.000 danskere så i fjor spillefilmen ”One Chance” om den generte Paul Potts, der pludselig vinder en talentkonkurrence ved at synge opera.

Paul Potts giver to koncerter i Danmark

Mange andre kender ham fra berømte klip i tv, hvor han overvælder dommerne i ”Britain’s Got Talent”. Nu kan han opleves live i Vestjylland. Paul Potts giver koncert i Musikteatret Holstebro fredag aften den 13. november.

Programmet kommer til at rumme masser af populær musik, også pop- og musicalnumre. Paul Potts synger selvfølgelig arien over alle, ”Nessun Dorma”, som han i sin tid vandt konkurrencen med, og som stammer fra Puccinis opera ”Turandot”.

Tager dansk sangerinde med

Med sig på scenen har Paul Potts Kirstine Bonde. Hun har gået samme vej og begyndte som amatør.

Kirstine Bonde havde som meget ung hovedrollen i ”Sommer i Tyrol” i det store udendørs sommerspil i Varde. Siden har hun uddannet sig til professionel sanger på konservatoriet i Esbjerg og synger i dag over hele Danmark.

Har sunget for Pavarotti

Den nu 45-årige Paul Potts sang før talentkonkurrencen i små amatørkompagnier. Han rejste til Italien, hvor det lykkedes ham at komme til at optræde for verdensstjernen Luciano Pavarotti. Tenoren kunne godt se, at der var noget specielt ved englænderen og bad ham synge sit nummer igen.

For to år siden udgav Paul Potts sine erindringer. De hedder ”One Chance” ligesom filmen – og ligesom hans allerførste album.

Paul Potts er kendt så langt væk som i Australien, hvor han har været på turné tidligere i år. Han kommer til Danmark efter en tur rundt i England og bagefter skal han til Norge.

Del din kommentar

Forsiden lige nu